This is a sample caption

På trods af historisk mange høringssvar, fornemmer Beskyt Havmiljøet i Danmark (tidligere Beskyt Aarhusbugten) alligevel, at langt de fleste i Aarhus ikke aner, hvad der nu er sket. Foreningen har talt med mange, som tror, at det blev Venstres kompromisforslag, som blev vedtaget, fordi pressedækningen fik udtryk af, at der blev landet et kompromis.

Sandheden er en anden og mere dyster. Venstre blev sendt til tælling i den afgørende forhandling og kom til at give efter for næsten det oprindelige forslag, som var sendt til høring. Kun en forsvindende forkortelse på 10% af havnemolen blev det til (3,1 km. i stedet for 3,4 km). Vi får stadigvæk ødelagt vores udsigt – endda også fra Mindeparken, endda selvom kompromisset blev kaldt for “Marselisborg-Mols-modellen”. Grotesk! Og vi får 27 år med anlægsarbejde. Vedtaget uden nogen form for valgkamp. En kommunalt garanteret udgift på op imod 3 mia. kroner og et behov som styrtdykker i diverse forudsigelser.

Gallery

Bemærk boreplatformen til højre i første billede fra Mindeparken. Hertil kommer molen til at gå. Den bliver altså synlig fra Mindeparken. Dertil kommer kranerne, som vil være synlig i venstre side af billedets perspektiv.

Der er lukket for kommentarer.